Fővárosi Nagycirkusz tájékoztatója

Tisztelt Szülők!

 

Az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

A Fővárosi Nagycirkusz 2020. évre vonatkozó Kitűnő tanuló programjára a kitűnő tanulók gondviselője az alábbi felületen regisztrálhat az ingyenes cirkuszi belépésre jogosító kuponért:

http://fnc.hu/ktregisztracio/

A cirkuszi belépő kupon 1 fő általános iskolás gyermek részére biztosít belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkusz vagy egyes utazó cirkuszok előadására. A kupon 2020. december 23-ig érvényes, névre szóló, nem átruházható, és 1 db gyermekjegyre váltható be (nem egyezik meg a jeggyel). A kitűnő tanulónak is meg kell váltania a jegyét ahhoz, hogy az előadáson legyen helye.

A Fővárosi Nagycirkusz szeptemberben csak hétvégén tudja fogadni a kitűnő tanulókat.

Személyes jegyvásárláskor a meglátogatni kívánt cirkusz pénztáránál, internetes jegyvásárláskor a beléptetéskor a következő dokumentumok bemutatásával szükséges a jogosultságot igazolni:

  • kitűnő tanuló kupon,
  • a kitűnő tanuló diákigazolványa,
  • a kitűnő tanuló bizonyítványa vagy annak másolata.

 

MÁV-START Zrt. 2020. 08. 01. és 2020. 12. 23. között kedvezményes utazási lehetőséget biztosít a Fővárosi Nagycirkuszba történő utazáshoz. A kitűnő tanuló diák 90%-os, 1 fő kísérője pedig 50 %-os kedvezménnyel utazhat vonattal a Tündértánc – Nővarázs című előadásra.

 

További információk és a programhoz csatlakozott utazó cirkuszok listája:

https://fnc.hu/2020-kituno-tanuloknak/

Pályázatok

Okosan a pénzzel
Tiszta Formák Alapítvány
Tisztaszoftver