RRF-1.2.1-2021-2021-00001 projekt

                               RRF - Pályázatok - NBSZ

Jó hírrel tudunk szolgálni azon diákok szüleinek, akik regisztráltak az ingyenes notebook programra, az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 projekt keretén belül.

Az eszközök megérkeztek az iskolába (notebook, egér, táska)!

Át lehet venni azokat a titkárságon annak a felnőttnek, akit a regisztrációban megneveztek .

Amennyiben a regisztrált személy nem tudja átvenni az eszközt, akkor szükséges egy "Megbízás" dokumentumot kitölteni, ezért, aki átveszi az eszközt, személyi igazolványát és lakcímkártyáját mindenképpen hozza magával!

Klikk a hírre!

Tisztelt Szülő!
Gyermeke hamarosan átveheti vagy már át is vette az RRF-1.2.1 projekt keretében beszerzett, személyes használatra szolgáló notebookját, ennek apropóján engedje meg, hogy köszöntsük Önt is a projektben résztvevők körében.
Az RRF-1.2.1 projekt célkitűzései nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a hazai iskolákban olyan korszerű, digitális eszközpark álljon rendelkezésre néhány éven belül, amely biztosítja az Ön gyermeke számára is a legmodernebb tanulási környezetet, hozzásegítve gyermekét ahhoz, hogy a további tanulmányai során és később a munkaerőpiacon is sikeresen helyt álljon.
Kérjük, hogy segítse gyermekét a most átvett notebook használatában, illetve bátran kérjen ahhoz segítséget gyermeke pedagógusaitól. A notebook a Magyar Állam tulajdonában van, de az Ön gyermeke személyes használatában marad mindaddig, amíg él a tanulmányi jogviszonya a jelenlegi intézményében, ezért arra is szeretnénk megkérni, hogy vigyázzon az eszköz épségére és erre gyermekét is készítse fel annak érdekében, hogy az eszközt minél tovább tudja tanulmányaihoz használni.
Fontos és kérjük, hívja fel erre gyermeke figyelmét is, hogy a most átvett notebookot nem használhatja olyan tevékenységekhez, amelyek nem legálisak Magyarországon (kérjük, hogy ezzel kapcsolatban olvassa el ismét az Általános Szerződési Feltételeket, amelyeket a regisztráció során elfogadott és amelyet dokumentumként a Klebelsberg Központ oldalán ezen a linken is megtalálhat: Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára RRF-1.2.1-2021-2021-00001 (gov.hu)).
Amennyiben a notebookkal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérem, forduljon a gyermeke intézményében kijelölt felelőshöz, mivel rajta keresztül kaphat a leggyorsabban segítséget, ha bármilyen problémával szembesülne.
Sok pozitív élményt kívánunk gyermekének és Önnek is a notebook használatához!
Az RRF-1.2.1 projekt munkatársai

Pályázatok

Tisztaszoftver
Tiszta Formák Alapítvány
csodaszarvas program
ELTE Partnerintézménye
Erzsébettábor
Határtalanul!
széchenyi2020
rozgonyisuli.hu
PTE Partnerintézménye
Okosan a pénzzel