Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban

Tisztelt Szülők!

Már Magyarországon is észleltek koronavírusos megbetegedést, s egyre több, hazánkhoz közeli országban megjelenik a vírus.  A járvány megelőzéséhez mindenki együttműködésére és felelősségvállalására szükség van.

A koronavírus terjedésének megakadályozása, valamint a gyermek megfelelő ellátása érdekében, kérem a Tisztelt Szülőket, hogy a fertőzött terület elhagyásától számított 14 napig a gyermekek egészségi állapotát fokozott figyelemmel kísérjék, és gyermeküket 2 hétig ne engedjék iskolába. Ilyen esetben a tanuló hiányzása igazoltnak tekinthető.

Amennyiben a gyermekük ez idő alatt belázasodna, hívják fel a háziorvost és a kapott instrukciókat tartsák be.

A lezárt települések listájáról a következő Zöld számokon: 06-80/277-455 vagy a 06-80/277-456, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján lehet tájékozódni. www.nnk.gov.hu

Amennyiben felmerül a betegség előfordulása, a háziorvos, illetve a területileg illetékes járási népegészségügyi osztály dönt a további teendőkről, az aktuális eljárásrend szerint.

Az elővigyázatossági intézkedések, valamint az alapvető higiénés szabályok eredményes betartatásával jelentős mértékben hozzájárulhatunk a megelőzéshez.

Együttműködésüket köszönöm!

Nánainé Kozári Erika

intézményvezető

 

Pályázatok

Okosan a pénzzel
rozgonyisuli.hu
Tiszta Formák Alapítvány
csodaszarvas program
széchenyi2020
ELTE Partnerintézménye
Tisztaszoftver
PTE Partnerintézménye
Erzsébettábor
Határtalanul!