Google Tanterembe való belépés, használati útmutató

Kedves Gyerekek! Tisztelt Szülők!

A digitális munkarend keretében iskolánk a Google Tanterem segítségével oldja meg a minden napos oktatási feladatokat. Ennek eléréséhez szükséges egy google-fiók megléte, ha gmail-es emailcímetek van, akkor már rendelkeztek google-fiókkal. Minden osztályfőnök létrehozott egy virtuális osztályt a Google Tanteremben, ennek elérésének két módja létezik.

1) Egy részről a pedagógusok meghívhatnak, ilyenkor küldenek nektek egy e-mailt, ennek megnyitása után a "Csatlakozás"-ra kattintva már részesei is lettetek a virtuális osztálytermeteknek.

2) Másik módszer pedig egy úgynevezett kurzuskód segítségével való belépés. Ezt a kurzuskódot az osztályfőnökötök meg tudja veletek osztani, vagy akár egy olyan osztálytársatok is, akinek már sikerült a csatlakozás. Ehhez segítségül készítettem egy útmutatót, amelyet a lap alján megtaláltok.

Továbbiakban azt szeretném kérni, hogy tekintsétek meg ezt a videót, amelyben a Google Tanterem tanulói szemszögéből mutatja be nektek, hogy miként kell majd használni ezt a felületet. Mindenki csatlakozzon a saját osztályához, ahol a jövőben értesülni fogtok a feladatokról. 

Tisztelettel: Iskolavezetés

Google Tanterembe való belépés a kurzuskód segítségével

Pályázatok

Okosan a pénzzel
csodaszarvas program
Tiszta Formák Alapítvány
Erzsébettábor
Határtalanul!
rozgonyisuli.hu
Tisztaszoftver
széchenyi2020
PTE Partnerintézménye
ELTE Partnerintézménye