FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Az EYD2015: A jövő, amit szeretnénk elnevezésű nemzetközi projekt keretében írt ki rajzpályázatot az IMRO-DDKK Nonprofit Kft., az ÖKO-INNOVA Egyesület és a Kaán Károly Környezetvédelmi Egyesület Az erdő, amit szeretnénk címmel. 1.b osztályosaink közül Király Hanna Zóra, Márfi Bodza, Mismás Petra Rozina, Marics Maja Anna és Tóth Gréta Inez csoportos alkotását a zsűri az 1-2. osztályosok kategóriájában 1. díjjal jutalmazta, s az oklevelek átadásán kívül meghívták az egész 1.b osztályt egy tavaszi erdei iskolai programra. A "rajzbajnokok" felkészítője Molnár Gabriella tanítónő, osztályfőnök volt.
 

 

 

 

A "Tiszán innen – Dunán túl" elnevezésű országos verseny területi fordulóján arany minősítést szerzett tanulók a tavaszi, Gyenesdiáson megrendezésre kerülő megyei döntőn is megmutathatják tudásukat.

kisegyüttesek:

Pintyőkék: Marics Maja (1.b), Mándli Lara (1.b), Stimecz Janka (1.a), Kiss Eszter (1.a)

ezüst

felkészítő: Németh Nóra

 

Gerlicék (3.a): Sas Nóra, Birkás Sára, Király Zsóka

ezüst

felkészítő: Németh Nóra

 

Rezedák (4.a): Bakonyi Anna, Marics Lili, Böjti Vivien, Czanik Szonja, Sindelberger Liza, Tolnai Johanna, Czöpek Zsófia

ezüst

felkészítő: Németh Nóra

szóló:

Szegletes Anna (8.a)

arany

felkészítő: Vizeli József

 

Czanik Szonja

bronz

felkészítő: Németh Nóra

 

Marics Lili

ezüst

felkészítő: Németh Nóra

 

Bakonyi Anna

bronz

felkészítő: Németh Nóra

 

L. Nagy Hanna Laura (3.b)

arany

felkészítő: Kanizsai Mária



A fenti címmel meghirdetett pályázaton Kristen Kittscher: Paróka az ablakban című könyvéhez készítettek a gyerekek vizuális alkotásokat. A nyári fordulón 11 tanuló művét díjazták jutalomkönyvvel a szervezők, így ceglédi, budapesti, dunaújvárosi, miskolci, pásztói és sárbogárdi társai mellett a 6.a osztályos Bécs Fanni is részesült az elismerésben.

Az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Vöröskereszt közös rajzpályázatot hirdetett "Kezed életet menthet!" címmel. Közös művével különdíjat kapott Kaposi Lilian és Grabant Nóra. Ajándékot és emléklapot vehetett át Várhalmi Kitti, Gazdag Zsóka, Peti Barnabás, Timmermann Liliána, Horváth Eszter, Varga Hanna, Bukovics Rebeka, Vadász Noé, Kanyó Sára és Bódogh Endre. Mindannyian az 5.a osztályba járnak, s munkájukat L. Kiss Kármen tanárnő segítette.

Pulainé Cserti Ilona volt vendégünk a Galéria idei második rendezvényén. Ila néni csuhéból, vagy ahogy a Muravidéken mondják, fosztásból készít lélekzetelállítóan gyönyörű, s szinte megszólaló figurákat. Eddigi kiállításaink történetében szinte példátlan az a kitörő tetszésnyilvánítás, amivel az alkotásokat, s az alkotót jutalmazták a gyerekek.

Kanizsa TV kommentár nélkül

Kanizsa TV kommentárral

KÉPGALÉRIA >>>