FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Tisztelt Szülők!

Az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

Az őszi szünet időpontja: október 28–31.

Az őszi szünet utáni első tanítási nap 2019. november 4. (hétfő).

2019. november 11-én (hétfőn) 16:30-tól szülői fogadóórát, előtte 16:15 órától szülői munkaközösségi értekezletet tartunk.

2019. november 21. (csütörtök) igazgatói szünet.

                                                                                              intézményvezetés

Kedves Kollégák, Szülők, Gyerekek!

Egy nemes, fontos kezdeményezésre szeretnénk felhívni a figyelmüket, figyelmeteket. Sokfélék vagyunk, de összeköt bennünket egy közös cél, feladat. Gyerekekkel, gyerekekért dolgozunk.  Mindennapjainkat átszövi az együtt töltött idő, tanítás, szeretet, amit egészséggel tudunk megtenni. Szerencsések vagyunk! Mindenünk megvan, hiszen egészségben élhetünk. Nem mindenki ilyen szerencsés. Pár hete Zentéért fogott össze Magyarország. Most egy másik kisfiú, Levente sorsa múlik az emberségen! Kérjük Önöket, kérünk Benneteket, fogjunk össze! Versenyfutás van az idővel! Két hét van még, hogy sok millió forintot összerakjunk. Egy egész ország kell ahhoz, hogy járni tudjon egy kisfiú.

Iskolánk is csatlakozik a segíteni akarókhoz!

Ha csak egy nap nem veszed meg a kólát, csipszet, sütit és a megmaradt pénzt elhozod az iskola portáján kihelyezett dobozba, már sokat tudunk segíteni.

Neked egy süti, neki az élet!

levi

Az 1956-os forradalom és szabdságharc évfordulóját a Hederics Andrea és Kiss-Bartoly Ilona tanárnők által rendezett és a 8. osztályosok által előadott műsorral ünnepeltük. A műsorban részt vett a Kálovics Mária tanárnő vezette énekkar is.

5601 5602 5603 5604 5605 5606 5607

Az alsó tagozatos diákok október 9-én őszi túrán vettek részt Kaszó-pusztán. Erdei kisvasúttal mentek a Baláta–tóhoz, mely hazánk egyik kiemelkedő természeti értéke. Túrájuk során a diákok erdész vezetésével ismerkedtek a környék növény- és állatvilágával. Kaszóra visszatérve bejárták az öregerdő tanösvényt, ahol tájékoztató táblák segítségével sok érdekességet tudtak meg az erdei életközösségről, az erdő szintjeiről, valamint a leggyakrabban előforduló állatokról. Legizgalmasabb kaland a közel 10 méter magas, 124 méter hosszú lombkorona-tanösvény volt, amelyen végigsétálva a gyerekek magasról is megszemlélhették az erdőt. Az erdei állatparkban élő állatokkal is találkoztak, majd hazaindulásig a játszótéren töltötték az időt. Tartalmas, élménygazdag nap volt!

06KÉPGALÉRIA >>>

Felsőseink idei őszi túrája a Csónakázó-tóhoz vezetett. A mintegy 13 km-es távot jókedvűen, de a végére kellemesen elfáradva teljesítette a nyolc osztály. A tó környékén változatos feladatokat kellett megoldaniuk a gyerekeknek a természetismeret tárgyköréből. Az eredményeket és a képgalériát rövidesen közzétesszük.

DSCF1573KÉPGALÉRIA >>>