FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

39 tanulónk látogatott el a zalaszentgróti NaturAqua Ásványvíz Üzembe. A kirándulásról Szieber Laura 7.b osztályos tanuló számol be:

„December 4-én (csütörtök) 12 órakor indultunk Zalaszentgrótra. Az egy órás út első állomásaként megismerkedtünk a várossal. Sétánk közben csoportképet is készítettünk, sőt egy érdekes hagyományt követve körbeálltunk két nagy fát, külön a lányok és a fiúk, majd elszámoltunk háromig, és egyszerre kívántunk valamit. A Zala folyóhoz is elsétáltunk.

A buszba történő beszállás után a NaturAqua gyárba mentünk, ahol először megtekintettünk egy kisfilmet az ásványvíz palackozásáról. Ezt követően, aki szeretett volna, az bemehetett a laborba is, ahol egy különleges kísérletet mutattak be. Ide egyébként csak steril ruhában lehetett belépni. Akik kint maradtak, megnézhették a gyárat belülről.

A látogatás végén mindenki kapott egy üveg ásványvizet és csokit. A szerencsésebbek még a steril ruhát is ajándékba kapták.

Nagyon izgalmas és érdekes kirándulásban lehetett részünk ezen a téli napon. Ezentúl biztos mindig eszembe fognak jutni a gyárban hallottak, ha ásványvizet iszom.”

KÉPEK >>>