FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Rajzpályázatokon számtalan sikert könyvelhetnek el szakköröseink, legutóbb mégis két olyan pályázatra kaphattuk fel a fejünket, amin nem értünk el helyezéseket.

  • 2014 tavaszán küldtünk 8 alkotást a 15. Nemzetközi Környezetvédelmi Gyermekrajz Pályázatra Japánba. A tájékoztatás szerint a pályázaton 81 ország több mint 21 000 alkotása versengett. Pályázataink tengerében lassan a feledés jótékony homálya kezdte takarni az esetet, mígnem az év elején csomagot kaptunk Tokióból. A vastag borítékban 8 kis csomagocska rejtőzött, amelyek tanítványaink ajándékai voltak a részvételért egy szép asztali naptár és egy köszönő levél formájában. A váratlan ajándéknak a következők örülhettek:

Kiss Dorottya, Tolnai Johanna, Sindelberger Liza, Lehota András, Gyertyánági Gergő, Bécs Fanni, Sindelberger Laura és Mátrai Gréta

  • Alig telt el néhány nap, és Mexikó budapesti nagykövetségéről érkezett küldemény. A 18. "Ez az én Mexikóm" című gyermekrajz pályázaton a "Gyermekek Jogai" témakörben négy tanulónk pályázott, s kapott köszönő oklevelet Isabel Bárbara Téllez Rosete nagykövet asszony aláírásával. Baj Lili Hanna, Bölecz BencePolai Panna Antónia és Füle Tamara alkotásai a nevükre kattintva megtekinthetők.