FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Művészeti események 2014/2015

A piarista iskola hagyományos Adventi-Karácsonyi Ének- és Versmondó Versenyén hagyományosan jól szerepelnek diákjaink. Ezúttal a 7-8. osztályosok között Bakos Fannit értékelte a legjobbnak a zsűri, míg Szekeres Jázmin az 5-6. osztályosok megmérettetésén 2. helyezést ért el. Mindkettőjük felkészítője Vargáné Molvarecz Emma.

Füle Tamara a pacsai iskola által kiírt az "Advent fényei" című művészeti vetélkedőn rajz kategóriában 3. helyezést ért el. Felkészítő: Molnár Gabriella.

A tanév első rajzpályázati eredményét szeptemberben érték el tanulóink. Az akkor díjazott alkotásokat november 26-án a TISZK Erzsébet téri mintaboltjában Mérksz Andor igazgató úr ajánlotta a jelenlévők és a sajtó figyelmébe. A megnyitón a versenyen helyezést elért diákjaink közül Szieber Laura, Varjas Dorina és Baranyai Fanni jelentek meg.

 A Kanizsa TV-n: http://www.kanizsatv.hu/hirek/12867/ujabb-kiallitas-a-kanizsa-tiszk-galeriajaban/

Zalaszentbalázson került sorra a "Tiszán innen - Dunán túl" országos népdaléneklési verseny "Szép Zalában születtem..." elnevezésű területi fordulója. Tanulóink - Németh Nóra tanítónő felkészítésével - a következő eredményeket érték el:

szólóének, 1-2. osztályosok:

Marics Lili

ezüst minősítés

szólóének, 5-6. osztályosok:

Szekeres Jázmin

ezüst minősítés

kisegyüttesek:

Pintyőkék

(Marics Lili, Sindelberger Liza, Bakonyi Anna)

ezüst minősítés

Marics Lili Pintyőkék Szekeres Jázmin

2014. november 10-én, 14:00 órai kezdettel került sor iskolánk galériájában Lelkes András, a Balatoni Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őre

 FOTÓK ÉS EGYEBEK

című kiállításának megnyitójára. Az eseményen műsort adott énekkarunk, valamint egykori tanulónk, Horváth Zsófia (Batthyány, 11.b) szavalta el egyik kedves versét.

A Kanizsa TV beszámolója: http://kanizsatv.hu/hirek/12742/termeszetfotok-a-rozgonyi-galeriajaban/

A Kanizsa Hetilap internetes oldalán: http://kanizsaujsag.hu/hirek/22425/fotok-es-egyebek-a-rozgonyi-iskola-galeriajaban/

A „Kontroll-Lájk” Internetbiztonságban a hátrányos helyzetű gyermekek című plakátkészítő pályázat eredményhirdetése a Zöld Élettér Egyesület irodájában (Zrínyi u. 42.).

I. helyezett:

II. helyezett:

Szieber Laura és Varjas Dorina

Baranyai Fanni és Kohári Veronika

Felkészítő: Lovkóné Kiss Kármen.