FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Sporteredmények 2014/2015

A murakeresztúri Zrínyi Miklós Általános Művelődési Központ által szervezett versenyen elért eredményeink:

tizenhatodmaraton (2,64 km)

 

10 éves lányok:
11-12 éves fiúk:
13-14 éves lányok:
1. Kertész Noémi
1. Vörös Marcell
1. Varga Nóra

nyolcadmaraton (5,27 km)

 

11-12 éves lányok:

1. Varga Laura

KÉPEK >>>

A verseny szervezőinek fotóalbuma ITT található.

A III-IV. korcsoportban a Szabó Szandra - Mózer Klaudia párosunk, valamint Mózer Klaudia egyéniben győzelmével bejutott a megyei döntőbe. További eredmény: fiú csapatban 3. helyezett Sinkovics Tamás és Kassa Áron. Felkészítő: Horányiné Szűcs Ildikó.

Az ez évi versenysorozat harmadik állomása a megyei döntő volt, amelynek a Zsigmondy-csarnok adott otthont. Csapatunk (Ács Barbara, Bukovics Rebeka, Kanyó Sára, Horváth Gergő, Pusztai Máté, Nagyfi Dominik, Nyakas Emese, Ujj Viktória, Szalai Alexandra, Buder Emil, Bödör Bence, Kozma Benedek, Smodics Nikolett, Kovács Dóra, Kertész Noémi, Szűcs Bence, Salamon Ádám, Birkás Mihály) a hétcsapatos mezőnyben a 2. helyen végzett, s így kivívta a jogot az országos elődöntőn való indulásra. Valamikor februárban, valahol Somogyban... Felkészítő: Jeszenői Csaba.

A versenyről a Kanizsa TV is beszámolt, ITT tekinthető meg a híradás.

KÉPEK >>>

Az újnéppusztai szociális otthonban működő Szerdahelyi Sportegyesület sportnapot rendezett a Mező Ferenc - Thúry György Gimnázium és Szakképző Iskola Thúry tagintézményében. Az eseményen az újnéppusztai, a muraszemenyei és a dusnoki otthonok értelmi fogyatékos lakóival együtt sportolt tizenkét diákunk. A házigazda iskola tanulói a verseny megrendezésében segédkeztek, de pl. a kötélhúzásban ők is részt vettek. Az említett versenyszám mellett sor- és váltóversenyekben, valamint labdarúgásban mérték össze erejüket a csapatok, de a lényeg nem a győzelem volt. Diákjainkkal sokkal inkább egy érzékenyítő programként fogtuk fel a rendezvényt, amely várakozás - mint a mellékelt képek talán érzékeltetik - beigazolódott. Immár harmadízben volt része rozgonyis diákoknak ebben a különleges, hol szívszorító, hol felhőtlen boldogságot okozó élményben.

Az eseményről természetesen a Kanizsa TV is tudósított. (ITT)

KÉPEK >>>

Iskolánk adott otthont a játékos sportverseny diákolimpia városi döntőjének. A selejtezőkből továbbjutó három csapat versenyéből az 1-2. helyezettek jutottak tovább a megyei döntőre. A végeredmény:

1. Kőrösi-Péterfy

2. Rozgonyi

3. Zrínyi

26 pont

19 pont

15 pont

 

Csapatunk tagjai voltak: Veilinger Zsófia, Bukovics Rebeka, Kanyó Sára, Horváth Gergő, Pusztai Máté, Nagyfi Dominik, Nyakas Emese, Ujj Viktória, Szalai Alexandra, Buder Emil, Bödör Bence, Kozma Benedek, Smodics Nikolett, Kovács Dóra, Kertész Noémi, Szűcs Bence, Salamon Ádám, Birkás Mihály

A Kanizsa TV tudósítása ITT.