FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Szeptember második hetében a TÁMOP-3.1.4.C-14-2015 pályázat keretében iskolánk hatodik évfolyamos tanulói, a gyenesdiási Vadóctanyán töltöttek egy programokban gazdag hetet: erdei iskolában voltak. Két nagy túrán megismerkedhettek a környékbeli hegyek természeti kincseivel, az együtt kirándulás minden örömével. Jártak a Látogatóközpontban, az Állatfarmon és a közeli strandon, s a késő nyári idő még a fürdőzést is lehetővé tette a bátrabbak számára. Volt kísérletezés és kézműveskedés is. No meg a buli! De szóljanak a gyerekek:

 „Nagyon örültem, hogy osztálytársaimmal és évfolyamtársaimmal egy hetet az erdei iskolában töltöttem. Sok érdekes dolgot láttunk és csináltunk. Túráztunk a Szent György-hegyen, kirándultunk egész nap a Keszthelyi-hegységben. Szuper volt az Állatpark és a balatoni fürdések is. A táborban csoportokban hajtottunk végre feladatokat, pl. tűzhányót készítettünk.”

 

„A programok jók voltak, legjobban a gyurmázás és a kísérletezés tetszett!”

 

„Aztán még jó volt a tutaj készítés nádból!”

 

„Nekem legjobban a csillagászkodás tetszett. De az ezen kívüli programok is tetszettek, például a balatoni fürdés, horgászat stb....”

 

„...A szállással nekem nem volt gondom... A graffitik szerint az ágyak már 1980-ban léteztek, és az is lehetséges, hogy két különböző ágyból volt összeszerelve egy emeletes ágy. :)

A nagy túra az tényleg NAGY volt; ez a nap tetszett a legkevésbé, de még ez se volt rossz. :) A talpamnak biztos más a véleménye, mert kissé elkopott a 28 km alatt :). De maga a túra igazán eseménydús volt, és sok mindent tanultunk az út során.

Szerettünk ott lenni - legalábbis én élveztem az ott létet - ,és szívesen vettem részt a programokon, még ha néha ez nem is látszott. :)”

 

„Nagyon jó kis feladatok voltak. A túrákat nagyon élveztem. Nagyon szép helyeken voltunk. Gyenesdiás gyönyörű város. Élveztem az erdei iskolát.”

 

„Jó volt ennyi időt a barátokkal tölteni!!!!!!!!!”

 

KÉPEK >>>