FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Január 24-én a nyolcadik évfolyamos, 25-én a hetedik évfolyamos tanulók látogatták meg fizika óra keretében az iskolánk közelében parkoló "csőrös" kamiont. A kamionban megismerkedhettek Magyarország villamosenergia-ellátásának problémáival, az atomenergiában rejlő óriási lehetőségekkel. Kerékpáron tesztelhették teljesítményüket – mennyit is kell tekerni azért, hogy folyamatosan működjön a laptop? Interaktív televíziókon járhatták körbe Paks II. leendő reaktorait, valamint a Földön megtalálható erőműveket. Tesztautomatákkal ellenőrizték, milyen új ismeretekre tettek szert.

Kanizsa TV1.    Kanizsa TV2.

Január 22-én, a Magyar Kultúra Napján a Himnusz születésére emlékeztünk. Az ünnepi műsorban felidézték tanulóink a Himnusz keletkezésének körülményeit, ugyanakkor a kultúránk, nemzeti értékeink fontosságára is ráirányították a figyelmet.
   A megemlékezéssel egy időben kiállítás nyílt tanulóink munkáiból, melyen az alsós és felsős diákok, illetőleg a rajz szakkör munkái láthatóak.
   A kiállításnak és a megemlékezésnek egyaránt iskolánk galériája adott helyet.
 
A műsort a 6.b tanulói adták elő, őket Bartoly Ilona készítette fel. Az alsós kórus népdalokat énekelt Németh Nóra vezetésével, valamint felhangzott Szokol Lili fuvolaszólója. 

Utolsó tanítási napunk a karácsony jegyében telt. Osztályok és gyerekek kedveskedtek egymásnak, s önmaguknak meglepetésekkel, valamint Bartoly Ilona, Hederics Andrea és Dávidovits Lászlóné rendezésében mindannyian megtekintettük a karácsonyi műsort.

Kanizsa TV

A képgaléria ITT látható!