FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Október 12-én, csütörtökön alsó tagozatosaink őszi túrán vettek részt. A Csónakázó-tóhoz gyalogoltak ki. Útjuk során 5 állomáson mesékhez kapcsolódó ügyességi, tréfás és gondolkodtató feladatokat oldottak meg. A "mesés" kalandtúrát követően sportoltak, játszottak a szép őszi időben.

Az Aradi Vértanúk Emléknapján négy felsős osztályunk vett részt az Aradi Udvarban megrendezett városi ünnepélyen, amit a Hevesi úti iskolások tartottak.

Idén új útvonalat jártunk be hagyományos őszi túránk alkalmával. A miklósfai parkerdőtől indulva a Mórichelyi Hegyközségen keresztül a liszói tóhoz gyalogoltunk. A mintegy 10 kilométeres kiránduláson a természeti és kulturális látnivalók megcsodálásán kívül öt állomáson kellett az osztályoknak számot adni tájékozottságukról környezetüket illetően. A legügyesebbek (sorrendben) a 8.b, a 8.a és a 6.b voltak.

 

Nagykanizsa Önkormányzata és a Nagykanizsai Tankerületi Központ a Medgyaszay Házban ünnepség keretében köszöntötte a pályakezdő, a nyugállományba vonuló és a díszdiplomás pedagógusokat.