FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Iskolai események 2014/2015

Karácsonyi műsorunkra a Felsőtemplomban került sor. A mintegy száz tanulónkat megmozgató produkciót az alsós munkaközösség Simonné Krasznai Ágota, Szatmári Lászlóné, Kanizsai Mária, Blasszauerné Bácskai Erzsébet, Elekesné Hóbor Gabriella és Dávidovits Lászlóné "főszervezésében" állította színre. Diákjaink, az érdeklődő szülők, hozzátartozók és a kollégák (nyugdíjasaink is) zsúfolásig megtöltötték a templomot.

KÉPEK >>>

Hosszú idő után ismét nyugdíjas-találkozóra került sor iskolánkban. Tizennégy egykori rozgonyis kollégánkkal töltöttünk el egy vidám, olykor érzelmektől sem mentes estét. A régi emlékek felidézésének se vége se hossza nem volt. Külön köszöntöttük Csizmadia Feri bácsit (Csizi bácsit) 92. (!) születésnapja alkalmából. Az ifjúságot az összejövetelen többek között a nála két hónappal fiatalabb Koller József igazgató úr, Jóska bácsi is képviselte. Isten éltesse minden nyugdíjasunkat a vágyott boldog új évben is.

Az est nem jöhetett volna létre a Pensió 17 Kft. nagylelkű támogatása nélkül.

KÉPEK >>>

December 6. helyett hétfőn, nyolcadikán érkezett el a Rozgonyiba a Mikulás. Délelőtt krampuszaival végigjárta az osztályokat és szaloncukrot osztogatott a jó gyerekeknek (mindenkinek). Délután 16:00 órakor külön is meglátogatta az iskola dolgozóinak gyermekeit, unokáit, hogy átadja nekik ajándékait. A kedves műsort a 4.b osztályosok mutatták be tanítónénijeik felkészítésében.

KÉPEK >>>

Iskolánk a Szülői Munkaközösséggel és alapítványunkkal közösen ismét megrendezte hagyományos bálját a Honvéd Kaszinóban. A jó hangulatú estén a színvonalas szórakoztatásról az alábbiak gondoskodtak:

  • Anima Gospel Singers  & Band, sztárvendég Misurák Tünde, a zalaegerszegi Hevesi és az egri Gárdonyi Színház színművésze, énekes. Művészeti vezető Kollonay Zoltán.
  • Eraklin Táncklub 11 rozgonyis táncossal, Lekszikov Csaba felkészítésében.
  • Magton Tánczenekar

39 tanulónk látogatott el a zalaszentgróti NaturAqua Ásványvíz Üzembe. A kirándulásról Szieber Laura 7.b osztályos tanuló számol be:

„December 4-én (csütörtök) 12 órakor indultunk Zalaszentgrótra. Az egy órás út első állomásaként megismerkedtünk a várossal. Sétánk közben csoportképet is készítettünk, sőt egy érdekes hagyományt követve körbeálltunk két nagy fát, külön a lányok és a fiúk, majd elszámoltunk háromig, és egyszerre kívántunk valamit. A Zala folyóhoz is elsétáltunk.

A buszba történő beszállás után a NaturAqua gyárba mentünk, ahol először megtekintettünk egy kisfilmet az ásványvíz palackozásáról. Ezt követően, aki szeretett volna, az bemehetett a laborba is, ahol egy különleges kísérletet mutattak be. Ide egyébként csak steril ruhában lehetett belépni. Akik kint maradtak, megnézhették a gyárat belülről.

A látogatás végén mindenki kapott egy üveg ásványvizet és csokit. A szerencsésebbek még a steril ruhát is ajándékba kapták.

Nagyon izgalmas és érdekes kirándulásban lehetett részünk ezen a téli napon. Ezentúl biztos mindig eszembe fognak jutni a gyárban hallottak, ha ásványvizet iszom.”

KÉPEK >>>