FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

  • 19-én alsósaink 5 karácsonyfát díszítettek fel az Erzsébet téren.
  • 20-án hagyományainkhoz híven közös vacsorán vettek részt az aktív és a nyugdíjas rozgonyis pedagógusok.
  • 21-én a református egyház és Cseresnyés Péter államtitkár úr közös kezdeményezése keretében megvalósuló Egy doboznyi szeretet akció során 31 tanulónk kapott karácsonyi ajándékot.
  • Szintén szerdán a református templomban zajlott le karácsonyi ünnepélyünk. Az alsósok 9, a felsősök 11 órakor tekintették meg a Szermek Tímea, Dávidovits Lászlóné, Kanizsai Mária, Potáriné Harangozó Helga és Blasszauerné Bácskai Erzsébet által rendezett műsort.
  • S végül - immár 24-én - a Kanizsa TV sugározta a Kanizsai Kóruskarácsonyon készült felvételt. Kórusunk és a felkonferálás 7:53-tól látható.

https://www.youtube.com/watch?v=irJC4h_plRE

KÉPGALÉRIA >>>

KARÁCSONYI JÓTÉKONYSÁGI JÁTÉKVÁSÁRUNK ÉS „BOLHAPIACUNK”, KIEGÉSZÜLVE AZ ŐSZI ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTÉSI AKCIÓVAL NAGY SIKERREL VÉGZŐDÖTT.

120 785,- forintnyi adományt fogunk májusban kivinni Erdélybe

A TOROCKÓI KIS SZENT TERÉZ GYERMEKOTTHON LAKÓINAK.

Hálásak vagyunk minden szülőnek, tanítványunknak, pedagógus kollégának, aki akár a legcsekélyebb módon is hozzájárult a gyűjtés eredményességéhez.

Külön köszönet:

PUNCS FAGYIZÓ, KISKANIZSA

SZILÁGYI CUKRÁSZDA, ZALAKAROS - NAGYKANIZSA

A Mikulás volt a nap sztárvendége. Délelőtt első és második osztályosainkat köszöntötte negyedikeseink által, közben a harmadikosok is találkozhattak vele az Erzsébet téren. A felsősökből összeállított csapat a Csodaváró csapatversenyen vett részt a belvárosban, s a nap folyamán a rozgonyis Mikulás krampuszaival végiglátogatta az összes osztályt, de még az irodákat is. Végezetül késő délután iskolánk dolgozóinak gyermekeihez, unokáihoz is eljött a nagyszakállú, s kiosztotta ajándékcsomagjait.

KÉPGALÉRIA >>>