FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

A fergeteges sikerű "csuhészobrászati" kiállítás után - ígéretéhez híven - Pulainé Cserti Ilona népi iparművész ismét meglátogatott minket. November 30-án a 3.a és a 4.b osztályok tanulói adventi kézműves foglalkozáson vehettek részt vezetésével, s a tanítónénik és a gyerekek karácsonyi ajándékokat készítettek. A jó hangulatú foglalkozáson az ügyes kezek alatt ötletes, szép alkotások születtek.

Alsósaink részére a 4.c osztályosok kedveskedtek az adventet megnyitó műsorral. A műsort Borsosné Kalocsai Judit tanította be.

     
       

Tisztelt Szülők!

Szeretettel várjuk Önöket december 3-án tartandó alapítványi bálunkra, amelyet a Tantestület a Szülői Munkaközösséggel karöltve rendez meg. Reméljük, egy szórakoztató estét tölthetünk együtt, megtörve a hétköznapok esetleges monotóniáját, szürkeségét. A Honvéd Kaszinó 18:30-kor nyitja kapuit, hogy az Eraklin Táncklub növendékeinek (egyben iskolánk tanulóinak) bemutatója, majd a Kardos Eszter-Horváth Szilárd duó által előadott népszerű musicalrészletek után magunk is táncra perdüljünk.

Belépőjegyek 5000,- forintos áron kaphatók az igazgató-helyetteseknél november 23-tól. Ugyanitt jótékonysági hozzájárulási jegyeket is értékesítünk, valamint várjuk felajánlott tombolatárgyaikat a tombolasorsolásra.

A bál bevételét tanulóink javára fordítjuk.

Az elmúlt évek alapítványi gazdálkodásáról ITT tájékozódhatnak.

 

Gelencsér Gábor tanár és újságíró kiállítását nyitottuk meg galériánkban Földközelben címmel. A zászló, bélyegek, szalvéták, borítékok és pénzek színes forgataga földünk civilizációját és mindennapjait hozta be néhány hétre iskolánk falai közé.

Ez alkalomból egy érdekes pillanat szemtanúja lehetett a közönség. Halmos Ildikó, a nagykanizsai Honvéd Kaszinó vezetője adta át az intézményének fafaragó klubja által készített emléktáblát Böröcz Zsolt tanár úrnak, aki azt a 2016 novemberi madagaszkári útján fog átadni egy helyi települési vezetőnek. A táblán és a hozzá tartozó emléklapon a Honvéd Kaszinó és iskolánk üdvözlete olvasható a madagaszkáriak (malgasok) felé a magyar–lengyel származású Benyovszky Móric "király" évfordulója alkalmából.

zaol.hu  kanizsa TV/1  kanizsa TV/2.   Kanizsa Hetilap

KÉPGALÉRIA >>>

November 18-án ünnepélyes keretek között adták át a Pécsi Tudományegyetemen a partnerintézményi státuszt igazoló és egyben hirdető táblákat a címet elnyert iskoláknak. Intézményünket Borsosné Kalocsai Judit tanító-mentorpedagógus képviselte az eseményen. Városunkból még a Péterfy Sándor Általános Iskola és a Batthyány Lajos Gimnázium fűzte ily módon is szorosabbra szakmai kapcsolatait a baranyai egyetemmel.