FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Himnuszunk "születésnapján" az iskolarádión keresztül meghallgattuk a Vargáné Molvarecz Emma tanárnő által készített ünnepi műsort, majd Együtt Szavaltunk a Nemzettel, végül hetedikeseink részt vettek a könyvtár szolgáltatásait bemutató kiállítás megnyitóján.

Kanizsa TV

A Netta-Pannonia Kft. segítségével elektronikai hulladékgyűjtést szerveztünk december 9-én. Ha túlságosan nagy összeg nem is folyt be ezen a napon, de a környezettudatosságot mindenképpen szolgáltuk vele.

December 15–16-án került sor az eredetileg megunt játékok vására címmel meghirdetett akcióra. Az esemény azonban újonnan készített kézműves termékek (L. Kiss Kármen, Varga Edit), mézeskalácsok (Szilágyi Cukrászda) és bejgli (Kanizsa Pékség) árusításával teljesedett ki.

Végeredményben 119 400,- Ft gyűlt össze a három nap során, ami minden előzetes elképzelésünket felülmúlta, és sikerre vitte eredeti tervünket:

A két gyűjtésből befolyt összegből magyarkanizsai testvériskolánknak az alábbi számítógépet vásároltuk:

LENOVO IdeaPad B50-80 Notebook fekete (80LT00F0HV) Dokkolható, Ujjlenyomat olvasó, Matt LED

Köszönet mindenkinek, aki segített, részt vett, felajánlott, adományozott vagy vásárolt!

December 17-én este a tanári kar nyugdíjas pedagógusainkat látta vendégül a Pensió Kft. segítségével egy jó hangulatú, vacsorával egybekötött beszélgetésre.

18-án, az utolsó tanítási napon a református templomban tartottuk a karácsonyi műsort. Az alsósok és a felsősök külön tekinthették meg az előadást, amelyet Jakab Lászlóné, Bartoly Ilona és Paulik Balázsné tanítottak be.

E két rendezvénnyel kívánt áldott karácsonyt egymásnak minden volt és jelenlegi rozgonyis: pedagógusok, szülők és diákok.

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy honlapunk Diákok menüpontja alatt megtekinthetők az idei osztályképek!