FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy sajnálatos módon elmaradt az idei évre tervezett alapítványi bál. Ennek ellenére önzetlen felajánlásaikból 154 000,- Ft bevétellel gazdagodott alapítványunk. Köszönet érte!

az Alapítvány kuratóriuma

iskolavezetés

A 4.a osztályosok kis színdarabbal készültek (betanította Szatmári Lászlóné és Elekesné Hóbor Gabriella), amit bemutattak szüleiknek, az elsősöknek és az iskolai dolgozók gyermekeinek, unokáinak. Közben egy másik (nyolcadikos) Mikulás krampuszaival összes diákunknak édességgel kedveskedett.

A karácsonyi várakozás időszakát 4.b osztályosaink műsorával kezdtük. A gyerekeket Kovácsné Szőke Márta tanítónő készítette fel.

 

Harmadik osztályosaink egy csillagászati vándorkiállítás, bemutató előadását tekintették meg a HSMK-ban. A képek között látható kérdőívek szerint is nagy élményt jelentett a gyerekeknek a műsor.

Szabó Bálint (3.a) így fogalmazott:

"Az égi kalandtúrán sokat tanultam a bolygókról és hogy épültek föl. Még az tetszett benne hogy 3D-s szemüveggel meg lehetett nézni az űrrakétát és más űrképződményt. Még mutattak olyan csillagképeket amit a görögök találtak." :)