FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

A TÁMOP-3.1.4.C-14-2015 pályázat keretében,  csatlakozva a gyalogló világnaphoz, az 5.b osztály úgy döntött, hogy egy jó hangulatú túra keretei közt felfedezi az Újudvar mellett található Kőszikla-szurdokot, és Árpád-forrást. Bár az időjárás borongós volt, ez nem akadályozta meg a csapatot egy remek kis kirándulásban - osztályfőnökük, Jaskó Veronika vezetésével!ű

KÉPEK >>>

 

Nyelvtanáraink a pályázati program keretében országismereti vetélkedőt szerveztek. A felsős osztályok csapatai változatos feladattípusokon keresztül mérhették össze tudásukat, felkészültségüket.

A gyerekek sok új ismerethez jutottak az angol és német nyelvű országok mindennapjairól, földrajzáról, történelméről, kulturális életéről.

Minden résztvevőt jutalmaztunk, természetesen kiemelten a legügyesebb csapatokat.

Sorrendben:

1. helyezett:

2. helyezett:

3. helyezett:

8.a

7.a

8.b

 

KÉPEK >>>

Szeptember 28-án tartottuk szokásos őszi túranapunkat a felső tagozatosok részvételével. Ezúttal a Kis-Balaton térségét ismertük meg kicsit alaposabban. A napot a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumban kezdtük, majd a Kis-Balaton Múzeumban folytattuk. Végül a Kányavári-szigeten zártuk a programokat.

Természetesen utunk során érdekes és vidám feladatokkal kellett megbirkóznunk – de ez mindenkinek sikerült! Jól éreztük magunkat, és élményekkel tele tértünk vissza az iskolába.

KÉPEK >>>

 

A Városi Diákönkormányzat által szervezett Vasemberke-kupán, a 12 órás vetélkedőn 15 fős csapattal vettünk részt. A vetélkedő változatos, ötletes és szórakoztató feladatai az Autómentes Naphoz és a Magyar Népmese Napjához kapcsolódtak. A program az Erzsébet térről indult, a város különböző helyszínein folytatódott, majd a szakadó eső miatt a Csónakázó-tó helyett a Medgyaszay Házban ért véget. A 3. helyezést elért „Vasgyúró” csapatunk tagjai:

8.a: Gelencsér Luca, Szmerk Adrienn, Igazi Dorina, Sánta Sára, Szép Adrián, Tomor Máté.

8.b: Horváth Nóra, Mlinarics Petra, Máthé Vanessza, Csikos Laura, Dudás Ádám.

7.b: Süle Tamás, Simon Máté, Jónum Patrik, Elekes Gergő.